Naše cesta po Botswaně

Naše týdenní cesta do Botswany začala ve městě Maun...Odsud jsme se vydali na dobrodružnou cestu po Botswaně s návštěvami kempů a lodžií, neopakovatelným safari a nezapomenutelnými zážitky.

Kempy, které jsme navštívili, můžeme vřele doporučit. Patří k nim např. Meno a Kwena na pokraji národního parku Makhadikhadi,  Shinde camp společnosti Ker & Downey v deltě řeky Okavango, kemp Machaba v Moremi Game Reserve, luxusní lodge řetězce Belmond Eagle Island Lodge, a severněji v oblasti Linyanti také perfektní kempy Selinda a tradiční Kwando Lebala kemp. Tato část Botswany nám obzvláště učarovala. Zde se také nachází nádherný a luxusní kemp Zarafa, který získal mnohá ocenění a je součástí Relais&Chateux.

Další oblast, kterou v Botswaně vřele doporučujeme navštívit a vždy se ji snažíme do itineráře zahrnout, je Kalahari poušť a solné pánve, kde naleznete luxusní ubytování v kempech Jack´s Camp, San Camp či kemp Kalahari.

Při návštěvě Botswany je také samozřejmostí navštívit Viktoriiny vodopády.

Detailní reportáž připravujeme ;-)

Botswana, Meno a Kwena, Safari, AfrikaBotswana, Shinde, Ker & Downey, SafariBotswana, Afrika, Safari, Machaba campBotswana, Okavango Delta, mokoro, safari, afrikaBotswana, Okavango Delta, Safari, AfrikaBotswana, Safari, AfrikaBotswana, Afrika, SafariBotswana, Afrika, SafariBotswana, Afrika, Leopard, Safari