Speciální nabídky v Africe

Speciální nabídky v Africe

Keňa je zemí plnou kontrastů a směsicí všech chutí, barev, vůni a dojmů. Jsou zde nádherné rezervace a parky, kde se pohybují divoká zvířata, které v Evropě nelze spatřit. Nejlepším obdobím pro návštěvu Keni je od prosince do března a pak od července do října. Nairobi je hlavním a největším městem Keni. Město je populárně označováno jako zelené město na slunci. Nairobi je jediné světové velkoměsto, jehož součástí je i národní park se safari. V Nairobi se také nachází interaktivní sloní sirotčinec a žirafí centrum. 

Tanzanie je se svými národními parky oblastí světa, kde stále milovníci přírody najdou skutečnou divočinu. Na území jednoho státu naleznete rozlehlé savany, tropické lesy, polopouště, močály i jezera, porosty akácií i prazvláštní baobaby. V národních parcích žije nesčetné množství divokých zvířat – lvi, gepardi a levharti. Ve většině národních parků je možné vidět slony, žirafy, zebry a různé antilopy, v kráteru Ngorongoro žijí vzácní nosorožci dvourozí, v pralese na řece Gombe šimpanzi. 

V obou zemích známe ty nejlepší safari kempy! Vyrazte s námi objevovat krásy divočiny. K dispozici je spousta nabídek jako last minute ceny, 3=4 noci či 6=8 nocí a další atraktivní ceny.

Líbánky v Africe? Nastartujte svůj společný manželský život nevšedními a nezapomenutelnými zážitky. 50% sleva pro nevěstu v kempech ve všech našich afrických destinacích čeká jen na vás, řekněte ano.