Speciální nabídky

Botswana, Meno A Kwena

Botswana je úžasná díky možnosti pozorování přírody v její nejdivočejší formě. Kromě nezapomenutelných zážitků zde na Vás čekají i skvělé služby a pohostinnost místních lidí. Je to opravdu zážitek na celý život. K ubytování doporučujeme například safari kemp Meno A Kwena v Národním parku Makgadikgadi, kde jsme rovněž nocovali.


JAR - potápění se žraloky

Chcete zažít opravdu výjimečný zážitek?

Doporučujeme Vám potápění s velkými bílými žraloky v Jihoafrické republice. Můžete si užít adrenalinové dobrodružství v podobě volného potápění se žraloky bez ochranné klece (nutnost potápěčské licence), nebo ponor v kleci (licence není potřeba).


Ulusaba, Private Game Reserve

V soukromé rezervaci Richarda Bransona, kde se safari pořádá 2x denně, Vás Velká pětka jistě nemine. Večer můžete navíc ochutnat výtečná červená i bílá vína a povečeřet pod hvězdami za zvuků místní tradiční hudby.


JAR, Morokuru Ocean House

Úžasná luxusní 4-ložnicová přímořská vila na pobřeží jedné z nejkrásnějších afrických pobřežních rezervací De Hoop Nature Reserve. Od června do listopadu Vás jistě uchvátí pozorování velryb migrujících porodit k jihoafrickému pobřeží. De Hoop Nature Reserve je jedním z hlavních míst pro pozemní pozorování velryb na světě. Zejména v srpnu a září můžete spatřit 30-40 velryby denně, navíc z pohodlí vaší postele!


Uganda safari - gorily zblízka

Uganda je jednou z nejkrásnějších zemí v Africe  s úžasnou přírodní scenérií. Polovina zbývající světové populace horských goril žije právě zde . Prozkoumejte Východní Afriku, zažijte kouzlo nádherné ohromující přírody i možnost vidět zblízka tyto působivé primáty v jejich přirozeném prostředí.

Nabízíme safari balíčky v délce trvání 3-20 dní. Záleží jen na Vás, jak intenzívní má být Váš zážitek.

V ceně balíčku zahrnuto: pohodlné ubytování v luxusních chatách, vstupy do parků, doprava vozidlem 4x4 s angl. mluvícím průvodcem, vnitrostátní let a uvítání na letišti.
 

 

Gorily, Uganda, Safari, Afrika